Όροι Χρήσης E-shop

Πνευματικά Δικαιώματα

Όλο το περιεχόμενο του www.smallthings.gr αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση, αντιγραφή ή αναδημοσίευση φωτογραφιών, κειμένων, λογοτύπων και όλου του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου www.smallthings.gr

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

To www.smallthings.gr επιβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία για χρήση μη ειδικώς εξουσιοδοτημένη από εσάς, ούτε να αποστείλει ή γνωστοποιήσει σε τρίτους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) μη συνδεδεμένους με την εταιρεία τα εν λόγω στοιχεία σας χωρίς τη δική σας ρητή και ειδική συναίνεση προς τούτο, με εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου η γνωστοποίηση είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της παραγγελίας σας (π.χ. συνεργαζόμενες εταιρείες αποστολής-κουριερ).

Επιστροφές

Αν για κάποιο λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος εντός 10 ημερών από την παραλαβή του, υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς το παραλάβατε. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, αφού προηγουμένως έχετε έρθει σε επικοινωνία και συνεννόηση μαζί μας, είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω e-mail. Σε αυτή τη περίπτωση επιβαρύνεστε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.

Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο απο τα προϊόντα μας σε κακή κατάσταση (χτυπημένο, χαλασμένο) μας ενημερώνετε άμεσα και σας γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος, εφόσον αυτό υπάρχει σε stock, χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση. Σε περίπτωση που το εμπόρευμα υποστεί κάποια βλάβη ή χτυπηθεί/σπάσει κατά την διάρκεια της μεταφοράς του, τότε επικοινωνείτε μαζί μας και γίνεται είτε αντικατάσταση προϊόντος είτε επιστροφή χρημάτων ίση με την αξία του εμπορεύματος, εκτός των μεταφορικών.

Ακύρωση Παραγγελίας

Για ακύρωση παραγγελίας (ολική ή μερική) θα πρέπει να στείλετε e-mail στη φόρμα επικοινωνίας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2130294697 ή στο 6972220684

Η δυνατότητα αυτή σας παρέχεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά την αποστολή της παραγγελίας δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της.

Τρόποι αποστολής και πληρωμής παραγγελιών

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους αποστολής και πληρωμής παραγγελιών δείτε τη σελίδα Τρόποι αποστολής και πληρωμής παραγγελιών.

Ασφάλεια συναλλαγών

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των συναλλαγών σας δείτε τη σελίδα Ασφάλεια Συναλλαγών.