Τρόποι αποστολής και πληρωμής παραγγελιών

Tρόποι Αποστολής

Εντός Ελλάδας (ΕΛΤΑ)

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται οπουδήποτε στην Ελλάδα μέσω των ΕΛΤΑ. Για τις αποστολές μέσω ΕΛΤΑ υπάρχει σταθερή χρέωση 3,00€ ανά αποστολή.. Σε περίπτωση που τα ΕΛΤΑ δεν σας βρουν για να σας παραδώσουν το δέμα, τότε σας αφήνουν ειδοποίηση για να το παραλάβετε από το κοντινότερο κατάστημα. Ο χρόνος παράδοσης εκτιμάται σε 3-7 εργάσιμες από την ημερομηνία αποστολής, για την οποία θα ενημερωθείτε μέσω email από το Small Things. Το Small Things δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση παράδοσης του δέματος από τα ΕΛΤΑ και ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τα ΕΛΤΑ.


Εντός Ελλάδας (Courier)

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται οπουδήποτε στην Ελλάδα με συνεργαζόμενο courier και παραδίδονται στην πόρτα σας. Για τις αποστολές με courier υπάρχει σταθερή χρέωση 9,00€ ανά αποστολή. (Για παραγγελίες με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 3,00€.). Λόγω της φύσης κάποιων προϊόντων μας (εύθραυστα, ογκώδη, κλπ), η αποστολή με courier είναι ο μόνος διαθέσιμος τρόπος αποστολής αυτών.  Ο χρόνος παράδοσης εκτιμάται σε 3-4 εργάσιμες από την ημερομηνία αποστολής, για την οποία θα ενημερωθείτε μέσω email από το Small Things.


Εκτός Ελλάδας (ΕΛΤΑ)

Οι παραγγελίες εκτός Ελλάδας αποστέλλονται με το ταχυδρομείο. Για τις αποστολές εκτός Ελλάδας υπάρχει σταθερή χρέωση 9,00€ ανά αποστολή. Ο χρόνος παράδοσης εκτιμάται σε 5-8 εργάσιμες μέρες.


Δωρεάν αποστολή

Η δωρεάν αποστολή είναι διαθέσιμη για όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδας για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης των 100,00€. Η αντικαταβολή δεν έγκειται στην δωρεάν αποστολή και υπολογίζεται ξεχωριστά.


Παραλαβή από το Small Things

Για τους κατοίκους Αττικής υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας από το Small Things κατόπιν συνεννόησης, κάθε Σάββατο 12.00 - 14.00, χωρίς έξτρα χρέωση. Για στοιχεία επικοινωνίας και χάρτη πρόσβασης δείτε την σελίδα Επικοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους αποστολής, δείτε τους αναλυτικούς όρους χρήσης εδώ: ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ


Εταιρίες - Τιμολόγια

Για τιμολόγια και χονδρική πώληση επικοινωνήστε μαζί μας στο info@smallthings.gr

Τρόποι πληρωμής

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό με κατάθεση στο λογαριασμό μας από την τράπεζά σας. Θα πρέπει να εισάγετε τον κωδικό παραγγελίας (Order ID) σαν αιτιολογία και η αποστολή θα γίνει μόλις επιβεβαιωθεί η κατάθεση.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
Τράπεζα: Τράπεζα Πειραιώς
Δικαιούχος: ΠΑΠΠΑ ΙΩΑΝΝΑ-ΝΙΚΗ
Αριθμός Λογαριασμού: 5076063431561
ΙΒΑΝ: GR64 0172 0760 0050 7606 3431 561
BIC: PIRBGRAA

Τράπεζα: ALPHA BANK
Δικαιούχος: ΠΑΠΠΑ ΙΩΑΝΝΑ-ΝΙΚΗ
Αριθμός Λογαριασμού: 158002002007782
ΙΒΑΝ: GR43 0140 1580 1580 0200 2007 782
BIC: CRBAGRAA


Paypal

Επιλέγοντας την πληρωμή μέσω Paypal, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα μεταβείτε στο γνωστό και ασφαλές site πληρωμών.

Εκεί μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας ή αν ήδη έχετε λογαριασμό στο Paypal μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για την πληρωμή.

Στη συνέχεια θα επιστρέψετε στη σελίδα του Small Things. To Small Things λαμβάνει μόνο την έγκριση της συναλλαγής από το Paypal και δεν λαμβάνει ή αποθηκεύει ποτέ τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Για να κάνετε χρήση της πληρωμής μέσω Paypal δεν απαιτείται η εγγραφή σε αυτό.

PayPal Acceptance Mark

Πληρωμή μέ Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα μέσω Winbank της Τράπεζας Πειραιώς

Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Visa/Mastercard οποιασδήποτε τράπεζας μπορείτε εύκολα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με αυτή.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον PayCenter της Τράπεζας Πειραιώς για την πληρωμή σας.

Στη συνέχεια θα επιστρέψετε στη σελίδα του Small Things. To Small Things λαμβάνει μόνο την έγκριση της συναλλαγής από την Τράπεζα Πειραιώς και δεν λαμβάνει ή αποθηκεύει ποτέ τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Μέσω της υπηρεσίας PayCenter της Τράπεζας Πειραιώς, το Small Things υποστηρίζει τα προγράμματα VERIFIED BY VISA και MASTERCARD SECURE για την ασφάλεια των διαδικτυακών συναλλαγών σας.

Περισσότερες πληροφορίες για την ασφάλεια των συναλλαγών σας θα βρείτε στη σελίδα Ασφάλεια Συναλλαγών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους πληρωμής, δείτε τους αναλυτικούς όρους χρήσης εδώ: ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ