Ασφάλεια Συναλλαγών

Το Small Things, αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να είναι απόλυτα ασφαλείς οι συναλλαγές των πελατών του μέσω της ιστοσελίδας του.

Όλες οι πληροφορίες, τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών και οι συναλλαγές είναι απολύτως ασφαλείς και απόρρητες.

Το Small Things δεν λαμβάνει ή αποθηκεύει ποτέ τα στοιχεία των πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών σας καθώς οι πληρωμές γίνονται απ'ευθείας στην ιστοσελίδα του εκάστοτε σύστηματος πληρωμής που έχει επιλέξει ο χρήστης (Paypal ή Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας).

Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας στο Paypal, μάθετε περισσότερα εδώ.

Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω του συστήματος PayCenter της Τράπεζας Πειραιώς, μάθετε περισσότερα εδώ.

Μέσω του συστήματος PayCenter της Τράπεζας Πειραιώς, το Small Things υποστηρίζει τα προγράμματα VERIFIED BY VISA και MASTERCARD SECURE για την ασφάλεια των διαδικτυακών συναλλαγών σας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Προκειμένου να κάνετε κάποια παραγγελία από το Small Things σας ζητείται να δηλώσετε κάποια προσωπικά στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, Διευθυνση, E-mail κλπ). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του Small Things (www.smallthings.gr) προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο.

Eάν το επιθυμείτε, μπορείτε να γίνετε μέλος του Small Things, αποκτώντας έναν Κωδικό Χρήστη (Username) και Κωδικό Ασφαλείας (password). Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα.

Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα, αλλιώς το Small Things δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένα άτομα.

Η αποθήκευση των παραπάνω προσωπικών δεδομένων από το Small Things γίνεται με μοναδικό σκοπό τηv εξυπηρέτηση των πελατών στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των συναλλαγών σας, δείτε τους αναλυτικούς όρους χρήσης εδώ: ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ